Άρης: Η σημασία της δεύτερης θέσης

Γιώργος Στράντζαλης02 Μαρτίου 2021

Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και ο Αρηςβρίσκεται μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.

Μία θέση την οποία θέλει να διατηρήσει μέχρι το τέλος προκειμένου να μπει με πλεονέκτημα στα play off έναντι των συνδιεκδικητών του στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό μομέντουμ είναι με τους Κιτρινόμαυρους, αρκεί να μην χάσουν τον αποπροσανατολισμό τους στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ο Άκης Μάντζιος, μετά τη σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου, τοποθετήθηκε στα αποδυτήρια και έθεσε στόχο τόσο ενόψει του ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όσο ασφαλώς και ενόψει της μεθαυριανής εξίσου κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Στον Αρη γνωρίζουν καλά άλλωστε ότι στο ενδεχόμενο η ομάδα να πάρει την Πέμπτη την πρόκριση στα ημιτελικά αυτομάτως θα προσθέσει μια ακόμη υπέρβαση στις πολλές που έχει κάνει στη φετινή χρονιά και ασφαλώς θα πάει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με κεκτημένη ταχύτητα και διαφορετική ψυχολογία. Πάνω σε αυτούς τους άξονες τοποθετήθηκε και ο Άκης Μάντζιος, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του . Χαρακτήρισε «γεμάτη» την εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο και πρόσθεσε ότι… «έχουμε περιθώρια βελτίωσης αρκεί να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Μας αρέσει η δεύτερη θέση, να μείνουμε σ’ αυτή αλλά ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη εβδομάδα που άρχισε λέγοντας ότι: «μπροστά μας έχουμε δύο απαιτητικά παιχνίδια, να ξεκουραστούμε και να δούμε το καθένα ξεχωριστά».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.