Άρης: Η βεβαιότητα (για την ενίσχυση) της επόμενης ημέρας

Μάνος Χατζάκης04 Μαΐου 2021

Η πορεία προς την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτήριου περνά από δύο απαιτητικά ντέρμπι. Αφενός κόντρα στον Ολυμπιακό και αφετέρου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν ο Αρης κερδίσει τους Πειραιώτες, τότε εξασφαλίζει το πρώτο «μαξιλαράκι», που είναι η στάνταρ συμμετοχή στο επόμενο Conference League, οπότε στις εναπομείνασες αγωνιστικές θα κυνηγήσει την κατάκτηση της 2η θέσης, η οποία τονίζει -αποκλειστικά και μόνο- το γόητρο.

Από εκεί και πέρα, αρκετά είναι τα μέτωπα, τα οποία παραμένουν ανοιχτά και βρίσκονται σε συνάρτηση με αποφάσεις δικαστηρίων, ευρωπαϊκών και ελληνικών. Η χρόνια υπόθεση, που απασχολεί και αναμένεται να λάβει τέλος εντός του μήνα Μαϊου, δεν είναι άλλη από την υπόθεση Ντουρμισάι. Οι πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο στην Αλκμήνης τηρούν διαφορετική στάση, ευελπιστώντας -βάσιμα- ότι η ΠΑΕ θα τύχει ευνοϊκής απόφασης από το CAS, διατηρώντας το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές. 

Οι πληροφορίες έρχονται με το... σταγονόμετρο, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Αρης θα κάνει μεταγραφές τόσο το προσεχές καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο του 2022. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόφαση του CAS, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να ξέρουν πώς θα βαδίσουν ως προς το μεταγραφικό σκέλος. Πάντως, η αισιοδοξία δεν λείπει γιατί βασίζεται σε δεδομένα και όχι... εικασίες.

Ίδια ψυχολογία και για... Λάσκοφ

Μπορεί η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να βγάζει... ένοχη την ΠΑΕ, όσον αφορά την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ, παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η πληροφόρηση του Metrosport.gr αναφέρει ότι η ΠΑΕ θα αποδείξει την αθωότητά της και στη συγκεκριμένη υπόθεση κι έτσι θα εξαλείψει τον κίνδυνο της τιμωρίας με -6, όσο και το πρόστιμο με το οποίο απειλείται και το οποίο αγγίζει τις 50.000 ευρώ.

Στην Αλκμήνης συνεχίζουν -απρόσκοπτα- τα μεταγραφικά τους πλάνα και είναι θέμα ημερών να πετύχουν διπλή δικαίωση. Ο Μάιος είναι κρίσιμος μήνας και θα καθορίσει πολλά, σε... διάφορα ταμπλό. Κοινή συνισταμένη, η -με επιχειρήματα- σιγουριά ότι ο Αρης θα πορευτεί μακριά από τρικλοποδιές και κακοτοπιές, όσον αφορά τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.