Αρης: Η «AS» βάζει στη λίστα των υποψηφίων και τον Βίκτορ Μογιέχο

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιουνίου 2022

Η παρουσία, η επιστροφή αν προτιμάτε, του Χερμάν Μπούργος στο «Metropolitano» δεν πέρασε απαρατήρητη – όπως αναμενόταν – από τα ισπανικά Μέσα. Ο προπονητής του Αρη μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη είχαν χθες την πρώτη τους συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα

Βασικό αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχαν ο προπονητής του Αρη και ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα, ήταν η ενίσχυση του Κιτρινόμαυρου ρόστερ με ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Μαδρίτης. Στο τραπέζι έπεσαν διάφορα ονόματα, αλλά σύμφωνα με την ισπανική “AS” υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να ακολουθήσουν στην Ελλάδα, με τη μορφή δανεισμού, τον Χερμάν Μπούργος. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα… “ποδοσφαιριστές όπως ο Σέρχιο Καμέγιο, ο Ροντρίγκο Ρικέλμε και ο Βίκτορ Μογιέχο αποτελούν πολύ μεγάλες επενδύσεις για το μέλλον της Ατλέτικο και θα μπορούσαν να έχουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες υπό τις οδηγίες εντός προπονητή που γνωρίζουν πολύ καλά (σσ Χερμάν Μπούργος)”. Στην εξίσωση, ως επιπλέον κίνητρο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, μπαίνει και η συμμετοχή του Αρη στο Conference League αλλά και η προοπτική της ομάδας να προχωρήσει έως τους ομίλους.

Ποιος είναι ο Βίκτορ Μοχιέγο;

Μετά τους Σέρχιο Καμέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε, ο Βίκτορ Μοχιέγο είναι το νέο όνομα που πέφτει στο τραπέζι, σύμφωνα με την ισπανική “AS”. Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει και στις τρεις θέσης πίσω από τον φορ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι “γέννημα θρέμμα” της Ατλέτικο, έγινε επαγγελματίας το 2019 και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χετάφε, Μαγιόρκα, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία και ανταπόκριση στον αγωνιστικό του ρόλο στην Τενερίφη, στη β’ κατηγορία της Ισπανίας. Σε 39 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Ατλέτικο, ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ισπανίας U19 (13 συμμετοχές/3 γκολ).

Μάλιστα, ο νεαρός άσος των “Ροχιμπλάνκος” έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος τον 21ο αιώνα που έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο φιλικό κόντρα στη Λεγανές, στις 12 Αυγούστου του 2017 και τον Αύγουστο του 2018 στη Σιγκαπούρη, κόντρα στην Παρί, έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει γεννηθεί μετά το Γενάρη του 2001 και σκόραρε με τη φανέλα της Ατλέτικο!

Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ταυτόχρονα όμως και αρκετά δύσκολη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.