Άρης: Η... ανακατωσούρα στον Παναθηναϊκό δεν προκαλεί διάσπαση προσοχής

Μάνος Χατζάκης03 Οκτωβρίου 2020

Aμφότεροι προέρχονται από ισοπαλίες, ωστόσο το timing της αναμέτρησης Παναθηναϊκούκαι Αρη, ευνοεί -θεωρητικά- τους Θεσσαλονικείς.

Οι "κιτρινόμαυροι" γνωρίζουν ότι οι "πράσινοι" δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους από διάφορες απόψεις.

Ξέρουν ότι ο προπονητής, Ντάνι Πογιάτος, περνά έντονη περίοδο αμφισβήτησης, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, ενώ χθες έγινε γνωστή και η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού, η οποία ήταν η δεύτερη εντός λίγων ημερών.

Ο Ίσπανός προπονητής βλέπει το αυριανό παιχνίδι ως ευκαιρία... εξιλέωσης για όσα έχει ακούσει -το τελευταίο διάστημα- όμως τόσο ο Ακης Μάντζιος, όσο και οι παίκτες του δεν είναι διατεθειμένοι να του κάνουν τη... χάρη.

Ο Αρης έχει την αύρα της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία, το κλίμα δείχνει καλύτερο μετά τις προσπάθειες για έξτρα ενίσχυση, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, ενώ η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, όσον αφορά το πλάνο προπόνησης και τις -εντός των τεσσάρων γραμμών- απαιτήσεις.

Αν τα κομμάτια του παζλ, βγάλουν τη σωστή εικόνα, τότε οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανακατωσούρα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.