Άρης: H ξεχωριστή περίπτωση του Ζέρσον Ροντρίγκες

Μάνος Χατζάκης06 Ιανουαρίου 2022

Η απόκτηση του Λουίς Πάλμα είναι μόνο η αρχή. Η ΠΑΕ Άρης χρειάζεται ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και μεταξύ των δεκάδων ονομάτων που έχει στα υπόψη της είναι και του Ζέρσον Ροντρίγκες, το οποίο ξεχωρίζει όμως βάσει βιογραφικού και προσόντων.

Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη με ταλέντο και αποδεδειγμένες ικανότητες, εξ' ου και το υψηλό του κασέ, που καθιστά ιδιαίτερη την περίπτωσή του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός (ύψους 1,88), ο οποίος γεννήθηκε στην Πορτογαλία αλλά έχει πάρει υπηκοότητα Λουξεμβούργου, αγωνίζεται ως δανεικός στη γαλλική Τρουά, μετρώντας φέτος 9 συμμετοχές (τις 6 ως βασικός) και ένα γκολ.

Ο Ροντρίγκες αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα, χρησιμοποιώντας όμως το δεξί του πόδι, ενώ έχει την ευχέρεια να παίξει και στα δεξιά και -κατά συνθήκη- στην κορυφή της επίθεσης.

Ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και του προπονητή, χρησιμοποιείται είτε στη μία πτέρυγα, είτε στην άλλη, όπως μαρτυρά η φετινή εικόνα της Τρουά, η οποία παίζει στην Α' κατηγορία της Γαλλίας.

Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στην Ντιναμό Κιέβου, με την οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (συνολικά 25 συμμετοχές και 4 γκολ), ωστόσο το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Γαλλία.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δεδομένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ωστόσο το θέμα είναι αν καλύπτει τις αγωνιστικές απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων», αλλά και το αντίτιμο που πρέπει να του καταβληθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με την Ντινάμο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι όταν και λήγει ο δανεισμός του στην Τρουά, όμως η γαλλική ομάδα έχει οψιόν αγοράς, ενώ άγνωστες είναι οι προσθέσεις των Ουκρανών στο ενδεχόμενο διατήρησης των δικαιωμάτων του.

Πριν ο Ροντρίγκες αγωνιστεί στην Ουκρανία, πέρασε από την τουρκική Ανκαραγκούτσου, την Ιαπωνία (Γιούμπιλο Ιβάτα), τη Μολδαβία (Τιράσπολ) και την Ολλανδία (Τέλσταρ).

Η καριέρα του ξεκίνησε από το Λουξεμβούργο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.