Άρης: Γυρίζει... πλάτη στην κόπωση

Μάνος Χατζάκης06 Μαρτίου 2021

Δύο ντέρμπι με διαφορετική βαρύτητα και εντός 72 ωρών, για τον Άρη, δεν είναι απλή υπόθεση.

Το ζήτημα της σωματικής κόπωσης τίθεται σε πρώτο πλάνο ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στην Τούμπα και ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος θα προσπαθήσει να παρατάξει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο σχήμα. Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν -και πάλι- αγώνα υψηλής έντασης, με υψηλό βαθμό δυσκολίας και φόντο τη διατήρηση στη δεύτερη θέση, έχοντας -επί της ουσίας- μόνο τη σημερινή μέρα για μία και... καλή προπόνηση.

Την Παρασκευή (5/3), η προπόνηση, που ακολούθησε την επομένη του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό, κινήθηκε σε χαλαρό ρυθμό, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ο 51χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν υποστεί σημαντική επιβάρυνση από τις αρχές του χρόνου, όπως για παράδειγμα οι Γκάμα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο και Σούντγκρεν.

Προφανώς, και η σημασία του αυριανού ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπει θεαματικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να μη χαλάσει ούτε η εικόνα, ούτε η ισορροπία στην ενδεκάδα. Πάντως, υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θέτουν διεκδικούν φανέλα βασικού, όπως για παράδειγμα ο Μπρούνο και υπό προϋποθέσεις ο Μήτρογλου. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην άμυνα με τους Μπεναλουάν και Γκάνεα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.