Aρης: Group therapy ανασύνταξης

Γιώργος Στράντζαλης13 Απριλίου 2021

Το ανησυχητικό για τον Αρη δεν είναι τόσο ότι δέχτηκε -για πρώτη φορά στη σεζόν- τρία γκολ και πλέον καλείται να λειτουργήσει υπό πίεση στα επόμενα παιχνίδια των play off έτσι ώστε να διατηρηθεί στη θέση ισχύος για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

 Το πιο ανησυχητικό είναι ο τρόπος που ηττήθηκε από την ΑΕΚ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι υπέπεσαν σε ρεσιτάλ λαθών στην άμυνα, έδωσαν από την αρχή του ματς το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στο αποτέλεσμα, ενώ και στην επίθεση έδειχναν να μην έχουν τρόπο έκφρασης ώστε να αντιστρέψουν την κατάσταση. 

Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά το κακό πρώτο ημίχρονο που είχε κόντρα στον Αστέρα, στο οποίο ο Αρης βγάζει αγωνιστικό προβληματισμό και δείχνει ότι δεν πατάει καλά στο γήπεδο, τότε ασφαλώς τα σημάδια είναι ανησυχητικά.

Ο Άκης Μάντζιος μετά την ήττα από την ΑΕΚ εστίασε στα λάθη που έγιναν, ωστόσο ο μεγαλύτερος προβληματισμός του έγκειται στη συνολική εικόνα της ομάδας στα δύο εντός έδρας παιχνίδια και στο γεγονός ότι κάποιοι δεν ανταποκρίνονται στο πλάνο του. Στο ότι η ομάδα δεν βγάζει την ενέργεια που είχε στο συντριπτικό μέρος της κανονικής διάρκειας κι αυτή ήταν που την έκανε να ξεχωρίζει. 

Για αυτό ο Άκης Μάντζιος έχει αποφασίσει στη σημερινή προπόνηση, πρώτη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του σε μία προσπάθεια άμεσης ανασύνταξης, αλλά και σε μία προσπάθεια, μέσα από την κουβέντα και την ανάλυση, να απαντηθεί το ερώτημα “τι φταίει;”. 

Στην ουσία πρόκειται να γίνει ένα group therapy στο οποίο οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να βρουν λύση, να δουν και να διορθώσουν τα λάθη τους και να βελτιώσουν την συνολική τους εικόνα, καθώς το χρονικό σημείο όπου βρίσκεται η σεζόν δεν αφήνει κανέναν περιθώριο εφησυχασμού. Ο Αρης καλείται να δοκιμάσει ξανά τον χαρακτήρα του και να βγάλει άμεσα αντίδραση, έτσι ώστε να μη γκρεμίσει ό,τι έχτισε όλη τη σεζόν.

Αν τελικά η απόφαση του Άκη Μάντζιου, για το σημερινό group therapy, γίνει πράξη θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας, μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών, όπως και ο χαρακτήρας της ομάδας θα περιμένουμε να φανεί στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.