Άρης: Γιγαντώνεται η απαίτηση για την εξαφάνιση της ποινής

Γιώργος Στράντζαλης08 Σεπτεμβρίου 2021

Το θέμα του νέου γηπέδου είναι αυτό που δημιουργεί αισιοδοξία, ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που μπορεί ν’ αλλάξει το επίπεδο του Αρη μέσα στην επόμενη δεκαετία. Από την άλλη, υπάρχει η υπόσχεση του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στον Θόδωρο Καρυπίδη, στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα επιχειρηθεί να αποκατασταθεί η αδικία με την αφαίρεση των έξι βαθμών. 

Οι άνθρωποι του Αρη “κάθονται” σε αναμμένα κάρβουνα και κάνουν focus ώστε να εξαφανιστεί η άδικη ποινή που επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων σε βάρος της ομάδας. Προς αυτό το κομμάτι στρέφουν την προσοχή τους οι Κιτρινόμαυροι δίχως να αποπροσανατολίζονται από περιφερειακές δεσμεύσεις η υλοποίηση των οποίων είναι μεσομακροπρόθεσμη. 

Η ΠΑΕ Αρης, σε συνεργασία με το νομικό της επιτελείο, προετοιμάζει τον φάκελο σε μία προσπάθεια να γίνει η συλλογή των επιπλέον στοιχείων που απαιτούνται, προκειμένου να πετύχει την αναψηλάφηση της υπόθεσης έχοντας και την Πολιτεία στο πλευρά της. 

Άλλωστε, υπάρχει καχυποψία στους κόλπους των Κιτρινόμαυρων, καθώς εκτιμάται ότι ενδεχομένως η θέση της Κυβέρνησης να έχει να κάνει με ένα επικοινωνιακό τρικ ώστε να καταλαγιάσουν τα πνεύματα ενόψει της άφιξης του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η διαμαρτυρία που έγινε χθες, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Αθήνας, με σύνθημα… “Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις! Η Έκθεση με -6 δεν θα γίνει, πάρτε το χαμπάρι μην έρθετε άδικα!”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.