Άρης: Φορ, όνομα και πράγμα

Μάνος Χατζάκης01 Ιουνίου 2021

Αποφασισμένοι να δώσουν λύση στο επιθετικό πρόβλημα είναι οι... άνθρωποι του Άρη, προσφέροντας στον Άκη Μάντζιο τη δυνατότητα να προπονεί παίκτη, ο οποίος «έχει» το γκολ και είναι έτοιμος να το προσφέρει

Γι' αυτό και συζητούν με περιπτώσεις από το πάνω ράφι έως ότου καταλήξουν στον εκλεκτό.

Η αναμονή σχετικά με την απόφαση του CAS για τον Φιορίν Ντουρμισάι δεν σημαίνει ότι στην Αλκμήνης υπάρχει αδράνεια. Για την ακρίβεια, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τρεις επιθετικούς, τους οποίους προσπαθούν να φέρουν στα μέτρα τους, ως προς το οικονομικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων, και αφού βέβαια έχουν θέσει σε όλους την παραμέτρο «CAS» και της απόφασης που επείκειται να εκδοθεί από τα μέσα του επόμενου μήνα και μετά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να τα... σπρώξει για τον ποδοσφαιριστή στην κορυφή της επίθεσης, συνδυάζοντας την ουσία (δηλαδή την παραγωγικότητα) με το όνομα

Στην παρούσα φάση, εντείνονται -καθημερινά- οι επαφές μέχρι να προκριθεί η καλύτερη περίπτωση και από εκεί και πέρα τα πάντα αφήνονται στο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

Δεν επηρεάζει η παρουσία Μήτρογλου

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν ασχολούνται, ακόμη, με τον Κώστα Μήτρογλου. Άλλωστε, αν καίγονταν να λύσουν το συμβόλαιό του, θα είχαν ήδη φροντίσει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες απομάκρυνσής του. Ωστόσο, το βαθύτερο νόημα βρίσκεται αλλού. 

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται αποφασισμένοι να επενδύσουν σημαντικά ποσά για τη θέση του βασικού επιθετικού, ασχέτως τι θα συμβεί με τον πρώην παίκτη της Μαρσέιγ, ενώ στο ρόστερ βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος προορίζεται στο να έρχεται από τον πάγκο.

Και επειδή η διοίκηση ξέρει ότι ο «Μητρο-γκόλ» δεν έκανε εμφανίσεις για... μεταγραφή και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του είναι ηγεμονικό, δεν θέλουν να χάσουν χρόνο, προκειμένου να τον πείσουν να φύγει. 

Επομένως, σαφής προτεραιότητα είναι η κατ' αρχήν συμφωνία με ξένο επιθετικό και από εκεί και πέρα θα φανεί, αν ο Μήτρογλου παραμείνει στο ρόστερ. Το μπάτζετ, όμως, για τον φορ δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.