Άρης: Εξετάζει Σίλβα

Γιώργος Στράντζαλης19 Δεκεμβρίου 2021

Οι ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να ενισχυθεί το ρόστερ του Αρη είναι συγκεκριμένες. Οι βασικές ανάγκες αφορούν την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο η κίνηση για εξτρέμ επίσης αποτελεί προτεραιότητα.

 Ειδικά με έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες και κυρίως θα μπορεί να ανταποκριθεί στο ένας εναντίον ενός. Εδώ και καιρό ο Αρης κοιτάζει την περίπτωση του Σιαντέ Σίλβα, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ αλλά έχει περιορισμένο (έως καθόλου) χρόνο συμμετοχής κι έτσι η πόρτα για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ανοίξει.

 Την περίπτωσή του χειρίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και με τον ατζέντη του προκειμένου να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεταγραφή του.

 Ο Πορτογάλος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, αλλά για να κλείσει οριστικά το deal χρειάζεται να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στον τρόπο της μετακίνησής του. 

Εάν δηλαδή θα παραχωρηθεί δανεικός από τον σύλλογο της Αγγλίας ή θα αποκτήσει ο Αρης τα δικαιώματά του, με το πρώτο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.