Άρης: Ετοιμάζει «πακέτο» συμφωνιών

Μάνος Χατζάκης05 Ιουνίου 2021

Ενα βήμα μακριά από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις είναι ο Αρης. Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν την απόφαση του CAS, αναφορικά με την υπόθεση Ντουρμισάι, και εφόσον είναι θετική, τότε προχωρήσουν σε μαζικές ανακοινώσεις συμφωνιών.

Η προεργασία, που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έχει πάει χαμένη, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις δυνάμεις του Αρη κι αυτό γιατί τον τελευταίο λόγο έχει το CAS. Από εκεί αναμένεται και η οριστική απόφαση για το αν οι Θεσσαλονικείς θα έχουν το ελεύθερο να προβούν σε μεταγραφές ή θα τιμωρηθούν με νέα ποινή, σχετικά με την πολύκροτη και ψυχοφθόρα υπόθεση Ντουρμισάι. 

Οι πληροφορίες της “Μ” αναφέρουν ότι στην Αλκμήνης βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με 4-5 ποδοσφαιριστές, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν άμεσα, από τη στιγμή δηλαδή που το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο άρει οριστικά το απαγορευτικό. Σε διαφορετική περίπτωση, τα χέρια των “κιτρινόμαυρων” θα είναι δεμένα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, από την πλευρά του, έκανε ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να έχει έτοιμες λύσεις, ώστε η ομάδα να μη χάσει χρόνο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να ενσωματώσει -το συντομότερο δυνατό- τα νέα μέλη της. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ξέρει ότι υπάρχουν εμπόδια, λαμβάνει κλίμα μέσω νομικών κύκλων, τηρεί επιφυλακτική στάση, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση του ζητήματος.

Κοντά σε φορ

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, όπως επισημάναμε και προ ημερών, είναι η περίπτωση φορ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ολοκληρώσει σχεδόν τις διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους και είναι δικό τους θέμα ποιον επιθετικό θα ενεργοποιήσουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες κλεισμένες θέσεις ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Η... ψακτική συνεχίζεται για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και αμυντικό μέσο.

Εφόσον τελειώσει και τυπικά του φορ, τότε θα έρθει για να πλαισιώσει τους Μήτρογλου και Μάνο. Ο πρώτος ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη και -αναλόγως CAS- θα κριθεί και το μέλλον του, καθώς είναι γνωστό ότι δεν περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Μάντζιου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.