Άρης: Επιθετική τακτική από τον Πάρντιου ενόψει Ατρομήτου

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο (5/11, 19:00) συνεχίζει ο Άρης. Ο Άλαν Πάρντιου και οι συνεργάτες του επέλεξαν στην πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Κλ. Βικελίδης να επικεντρώθούν στην κατοχή μπάλας και την επιθετική κατοχή, ενώ μετά την αυριανή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική. Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:00). Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα (η αποστολή θα πετάξει αύριο το μεσημέρι για την Αθήνα).»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.