Άρης: Επιστροφές που γεμίζουν τη φαρέτρα

Γιώργος Στράντζαλης28 Μαρτίου 2021

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων έδωσε τη δυνατότητα αφενός για ανασύνταξη δυνάμεων, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με γεμάτο το καλεντάρι των υποχρεώσεων για τον Άρη, αφετέρου τον χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές να επανέλθουν από τα προβλήματά τους και να θέσουν εαυτόν στον προπονητή ενόψει της επανέναρξης των play off.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές της μεσοεπιθετικής γραμμής, οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν επιπλέον επιλογές στον Άκη Μάντζιο. Ο 51χρονος τεχνικός για παράδειγμα είχε περισσότερο ένα μήνα να έχει όλες τις επιλογές του για τα άκρα της επίθεσης. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, την επόμενη Κυριακή, θα τους έχει όλους και μάλιστα ετοιμοπόλεμους. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας των play off με τον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Ματέο Γκαρσία, αλλά απουσίαζε ο Σιαντέ Σίλβα (λόγω τιμωρίας). Ο τελευταίος επιστρέφει, ενώ ο Αργεντινός έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και μπορεί να υπολογίζεται (ακόμα και) για το βασικό πλάνο.

Σημαντική είναι και η επιστροφή του Χαβιέρ Ματίγια. Ο Ισπανός εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Αστέρα και θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή του Αρη μετά από δύο μήνες. Η απουσία του σε αυτό το διάστημα φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη και ειδικά από τη στιγμή που έμεινε στα… πιτς και ο Έργκους Κάτσε, οι επιλογές για τον Μάντζιο στη μεσαία γραμμή ελαχιστοποιήθηκαν. Βασικά έμεινε μόνο με αυτή του Τζέγκο και Σάσα. Πλέον του δίνεται η δυνατότητα να “ανοίξει” το ροτέισον και να κάνει καλύτερη διαχείριση δυνάμεων και επιλογών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.