Άρης: Επιφύλαξη και ψυχραιμία για Διαμαντόπουλο

Μάνος Χατζάκης31 Οκτωβρίου 2021

Το λιγότερο υποψιασμένοι κατεβαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη απόψε στο ΟΑΚΑ. Με το που έγινε γνωστός ο ορισμός του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, στους «κιτρινόμαυρους» χτύπησαν... καμπανάκια, καθώς ο ορισμός έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι αυτό (μπορεί να) έχει διάφορες προεκτάσεις.

Άλλωστε, μιλάμε για αναμέτρηση, η οποία είναι ξεχωριστή και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ και να φτάσει σε απόσταση βαθμού από τον Ολυμπιακό και ο Άρης να βρεθεί κοντά στη θέση «5».

Και επειδή τα παραδείγματα με όσα (λέγονται ότι) γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ΟΑΚΑ (εντός ή στα... πέριξ) δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, η τεχνική ηγεσία προσπάθησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι ίσως χρειαστεί να δώσουν πάνω από το μάξιμουμ, για να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Αρκετοί ξένοι στο ρόστερ θυμούνται αντίστοιχα ματς στην έδρα του Δικεφάλου του Νότου, ωστόσο στο «παιχνίδι» πρέπει να μπουν και οι «νέοι», ώστε να μη χρειαστεί οι τυχόν απορίες τους να απαντηθούν τη στιγμή του ματς.

Ο Άρης, όπως και να έχει, πρέπει να παίξει και για την περίπτωση, που ο Διαμαντόπουλος δεν βρεθεί και στην καλύτερη βραδιά του.

Για παν ενδεχόμενο, που λένε...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.