Άρης: Επαφή, το πρώτο βήμα με την πλευρά Οριόλ

Μάνος Χατζάκης29 Μαΐου 2021

Η συνέχεια στο έργο, που αφορά τη σχέση Άρη και Οριόλ και την πληρωμή 1,1 εκατ. ευρώ, θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια της πλευράς του Ισπανού, από τη στιγμή που εκείνη έχει το πάνω χέρι.

Σε πρώτη φάση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τον δικηγόρο του, προκειμένου να προτείνουν διακανονισμό του ποσού. Το καλύτερο σενάριο θα είναι να γίνει δεκτός και κάτι τέτοιο ευελπιστούν και στην Αλκμήνης, ωστόσο προετοιμάζονται και για το χειρότερο, που δεν είναι άλλο από την άρνηση. Εάν, λοιπόν, ο Οριόλ απαιτήσει την άμεση καταβολή (με ορίζοντα εξόφλησης την 30ή Σεπτεμβρίου) των οφειλομένων, τότε θα αλλάξει τακτική και η ΠΑΕ. Εφόσον έρθουν σε επικοινωνία οι εμπλεκόμενες πλευρές, τότε θα πάρει μορφή και το σχέδιο των “κιτρινόμαυρων”.

Αγωνία σε δύο ταμπλό

Τη στιγμή που η ΠΑΕ, λοιπόν, στηρίζεται στις καλές προθέσεις του Οριόλ, όσον αφορά τον τρόπο αποπληρωμής (δηλαδή δόσεις και όχι εφάπαξ καταβολή του 1,1 εκατ.), παράλληλα υπάρχει αγωνία και στο θέμα Ντουρμισάι, για το οποίο θα αποφανθεί και πάλι το CAS. Στην Αλκμήνης περιμένουν άρση του ban, δηλαδή δικαίωση. Ως γνωστόν, η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί έως το τέλος Ιουνίου, σύμφωνα με την ενημέρωση του ίδιου του CAS.

Στο μεσοδιάστημα, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να αγοράσει χρόνο στο θέμα Οριόλ. Γιατί, αν ο Ισπανός δεχθεί διακανονισμό, τότε απομακρύνεται αισθητά ο κίνδυνος ban. Οπως και να' χει, ακόμη, και στο χειρότερο σενάριο, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, για να πληρώσει τον Ισπανό έως το τέλος Σεπτεμβρίου και να μην κινδυνεύσει στο ελάχιστο η εταιρία με απαγόρευση μεταγραφών.

Ποιος να το περίμενε πως σχεδόν 10 χρόνια μετά, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έπαιξε λίγα παιχνίδια, θα έβαζε σε τέτοιους μπελάδες τη νέα ΠΑΕ, πλουτίζοντας από το... πουθενά, εισπράττοντας πολλαπλάσια χρήματα από εκείνα για τα οποία εργάστηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.