Άρης: Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα ο Σιαό – Σκοπεύει να επιστρέψει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2025

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε ο Ρίτσαρντ Σιάο, παρακολουθώντας από κοντά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο Αμβούργο στο κατάμεστο «Nick Galis Hall», για το EuroCup.

Ο Σιάο απόλαυσε την ατμόσφαιρα και την ενέργεια του κόσμου του Άρη, ενώ εντυπωσιάστηκε από το πάθος των φιλάθλων και τη δυναμική της ομάδας. Είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα (9/10) από τη Θεσσαλονίκη, αλλά εξέφρασε την πρόθεσή του να επιστρέψει σύντομα, ώστε να βρεθεί σε ακόμη μία αναμέτρηση της ομάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου, στο Yellow Radio, ο Σιάο ενημερώθηκε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας και ήδη στοχεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, με σκοπό να παρακολουθήσει το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/11) στο Παλέ, και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας επιθυμεί να το δει διά ζώσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.