Άρης: Ένα «αγκάθι» αξίας 185 εκατομμυρίων δολαρίων στον δρόμο για την πρόκριση

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιουνίου 2021

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του Άρη την Αστάνα ως την επικείμενη αντίπαλο του στο Conference League, με την ομάδα από το Καζακστάν να έχει μία σύντομη αλλά εξίσου εντυπωσιακή ιστορία να διηγηθεί στο ποδοσφαιρικό κοινό. 

Οι Καζάκοι θα φιλοξενήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στις 22 Ιουλίου στην Νουρ-Σουλτάν (όπως μετονομάστηκε η Αστάνα το 2019) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του θεσμού, ωστόσο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα πρέπει να προσαρμοστούν σε μία ιδιαίτερη... συνθήκη. 

Όπως διαβάσατε χθες στο Metrosport.gr, έπειτα από 3 χρόνια εργασιών το στολίδι του Καζακστάν εγκαινιάστηκε στο 2009, ωστόσο παρά τα 185 εκατομμύρια δολαρίων που δαπανήθηκαν, έχει ένα «αγκάθι» για όσες ομάδες το επισκέπτονται για πρώτη φορά, αυτό δεν είναι άλλο από τον τεχνικό χλοοτάπητα που έχει. Αυτό αναμένεται να προσθέσει ένα επιπλέον θέμα που ζητά λύση για το προπονητικό τιμ του Άρη, που θα πρέπει να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για τους παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο τους παιχνίδι. 

Αυτή η συνθήκη, φέρνει στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη μνήμες από το παρελθόν, καθώς πριν δύο χρόνια απέναντι στη Μόλντε, κλήθηκε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι σε τεχνητό χλοοτάπητα, και το τελικό 3-0 του πρώτου αγώνα, υποδυκνύει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες κάτι που πρέπει να κάνουν τώρα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.