Άρης: Εν αναμονή της άφιξης του Ν' Κουλού

Γιώργος Στράντζαλης21 Αυγούστου 2022

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (21/8) ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νικολά Ν’Κουλού για τη διευθέτηση των διαδικαστικών έπειτα από την προφορική συμφωνία του με τον Αρη και η οποία περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αναμφίβολα πρόκειται για ακόμη μία (φετινή) σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς με την παρουσία του 32χρονου Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού ο Αρης θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία, καθώς είναι στόπερ με πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να επικυρωθεί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ή το αργότερο αύριο. Ο Ν’ Κουλού μάλιστα θα βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αποψινό αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό προκειμένου να πάρει και μια πρώτη… γεύση από το νέο περιβάλλον, την ομάδα αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Αρη στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Μοναδικό αρνητικό σημείο στην περίπτωση του 32χρονου Ν’ Κουλού είναι ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία και για την ακρίβεια δεν έχει αγωνιστεί από τις 20 Νοεμβρίου 2021, όταν είχε τραυματιστεί (στον οπίσθιο μηριαίο) στη διάρκεια του αγώνα της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της περσινή σεζόν του Πρωταθλήματος της Premier League. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά του και ασφαλώς αγωνιστικό ρυθμό και μέχρι τότε το βάρος της άμυνας θα επωμιστεί αποκλειστικά το δίδυμο Φαμπιάνο-Μπράμπετς καθώς στο ρόστερ, πλην του νεαρού Τανούλη, που υπέγραψε φέτος επαγγελματικό συμβόλαιο, δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή για τα στόπερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.