Η αποστολή Άρη για το ματς με Βόλο: Εκτός Κάτσε και Κουέστα, επιστρέφει ο Σάκιτς

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (07/01) παιχνίδι με το ΝΠΣ Βόλο. Μετά την τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο Έργκους Κάτσε που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Χουλιάν Κουέστα. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο Σάκιτς ενώ απών είναι και ο Σούντγκρεν που είναι τιμωρημένος. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με το Ν.Π.Σ. Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.  

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (07/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.