Άρης: Εχει τον τρόπο στα ντέρμπι

Γιώργος Στράντζαλης07 Μαρτίου 2021

Με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα φετινά εκτός έδρας ντέρμπι, ο Αρης απέδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο και κυρίως τον χαρακτήρα που χρειάζεται σε παιχνίδια υψηλής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ δύο φορές, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ούτε ότι έγινε η πρώτη ομάδα η οποία έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο αποψινό παιχνίδι στην Τούμπα, ο Αρης ολοκληρώνει τον κύκλο των λεγόμενων “μεγάλων αγώνων” για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους ακόμη μία πρόκληση και συγχρόνως την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους στη δεύτερη θέση αποκτώντας έτσι το πλεονέκτημα ενόψει των play off.

Η αγωνιστική προσέγγιση του Αρη δεν αναμένεται να έχει διαφορές σε σχέση με αυτήν που είδαμε στα προηγούμενα ντέρμπι. Με πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές, συνοχή στον άξονα, αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία, θα επιδιώξει επιθετικά να χτυπήσει στην κόντρα στην ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟΚ αξιοποιώντας την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του από τη μέση και μπροστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.