Άρης: Δύσκολο, αλλά θα το παλέψει για μεταγραφή

Γιώργος Στράντζαλης13 Φεβρουαρίου 2022

Το ενδεχόμενο μεταγραφής στις δύο μέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο. 

Οι όποιες προσπάθειες έκανε ο Αρης στο προηγούμενο διάστημα για να καλύψει τις ανάγκες που έχει το ρόστερ έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην ενισχυθεί ουσιαστικά και ειδικά εκεί που είχε περισσότερο ανάγκη. Οπως για παράδειγμα στην επίθεση. Είναι αλήθεια ότι οι «κιτρινόμαυροι» “ψάχτηκαν” για να πάρουν φορ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συζήτησαν με ποδοσφαιριστή εκτός Ευρώπης. 

Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση και το πιθανότερο είναι να μην γίνει τελικά κάποια κίνηση μέχρι την Τρίτη 15/02 όπου υπάρχει το χρονικό περιθώριο για τους ελεύθερους. Εκτός κι αν γίνει κάποια… έκπληξη την τελευταία στιγμή και βρεθεί ο “εκλεκτός”. Ειδάλλως, ο Αρης θα κλείσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση των Λούις Πάλμα, Ντουκουρέ και Εμπακατά και θα προχωρήσει στο προσεχές διάστημα σε συζητήσεις για την επέκταση συμβολαίων με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.