ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Δύσκολα ο Φαμπιάνο, αμφίβολος και ο Λορέν Μορόν για την ΑΕΚ

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Είναι γνωστό ότι ο Φαμπιάνο Λέισμαν αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι απέναντι στον Παναθηναϊκό – λόγω ενός χτυπήματος που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη – κι αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη.

Καθώς δεν κατάφερε να μπει ούτε χθες, λογικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αν και η τελική απόφαση θα ληφθεί αναλόγως του αποτελέσματος της νέας απόπειρας που θα κάνει σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ακης Μάντζιος δεν έχει σκοπό να ρισκάρει οπότε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς θα έχει άλλον παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Μένει να φανεί αν θα είναι ο Φραν Βέλεθ ή ο Λίντσεϊ Ροζ.

Αμφίβολος είναι και ο Λορέν Μορόν ο οποίος «κουβαλάει» ένα χτύπημα στον αυχένα – από τον Ακαϊντίν – από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου ο Τούρκος στόπερ των «πράσινων» κατάφερε να βγάλει ανώδυνα το σκληρό παιχνίδι του. Και για τον Ισπανό η τελική απόφαση θα ληφθεί στη σημερινή προπόνηση αλλά το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί την απουσία του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος και πάλι ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα ενώ επέστρεψε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Αμφίβολος παραμένει ο Μουκουντί ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Στάνκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.