Άρης: Δεύτερος στόπερ και... γρήγορα -Επανέρχεται η περίπτωση Αρίμπα

Μάνος Χατζάκης16 Ιουλίου 2021

Με τα... μούτρα στην απόκτηση και δεύτερου στόπερ έχουν πέσει οι άνθρωποι του Άρη. Τα κενά στο κέντρο της άμυνας, όπως εμφανίστηκαν στα τρία φιλικά επί αυστριακού εδάφους, αλλά και στο πρόσφατο κόντρα στον Ολυμπιακό, θορύβησαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία, γι' αυτό και εντείνονται οι προσπάθειες, ώστε να βρεθεί και ο παρτενέρ του Φάμπιο.

Η συνύπαρξη των Μπεναλουλάν και Δεληζήση αποδεικνύεται περίπλοκη και προφανώς οι "κιτρινόμαυροι" ζητούν περισσότερα από τους -επί του παρόντος- βασικούς στόπερ, οι οποίοι θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου και κόντρα στην Αστανά σε λίγες μέρες στο Καζακστάν.

Ολο το προηγούμενο διάστημα, οι Θεσσαλονικείς μίλησαν με πολλούς στόπερ, ωστόσο δεν κατέληξαν πουθενά, όσον αφορά πάντα τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό.

Ο Φαμπιάνο θα λύσει τα χέρια του Ακη Μάντζιου, ωστόσο χρειάζεται χρόνο και στοίχημα της τεχνικής ηγεσίας είναι να ετοιμαστεί πλήρως για τον επαναληπτικό στις 29 του μήνα στο "Κλ. Βικελίδης".

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες στην προσπάθειά τους να κλείσουν άμεσα έναν ακόμη στόπερ, στράφηκαν εκ νέου στην περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη La Liga 2 με την Οβιέδο. Ο 32χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός βρισκόταν καιρό στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΠΑΕ, αλλά η υπόθεσή του δεν είχε προχωρήσει.

Το ενδιαφέρον όμως αναθερμάνθηκε κι έτσι γίνονται νέες προσπάθειες, ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.