Άρης: Δεν «βλέπει» τον Σίλβα

Μάνος Χατζάκης01 Ιουνίου 2021

Προ λίγων ημερών, μεταφέραμε την εικόνα όσον αφορά τη σχέση της ΠΑΕ με τον Σίλβα, όπως και τις σκέψεις που υπάρχουν για τον Πορτογάλο. Για την ακρίβεια, οι σκέψεις είναι... κενές, γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι ο Αρης θα ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή, ερχόμενος σε επαφή με τη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Σε συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου και από συγκεκριμένη... πηγή, διοχετεύθηκε η πληροφορία ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν ξεγράψει τον ίβηρα χαφ και πως ίσως εξεταστεί το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού. Κάτι που, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν προκύπτει από καμία πλευρά και οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν το μεταγραφικό πλάνο, έχοντας άλλες λύσεις στη δεξιά πτέρυγα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως, ακόμη κι αν ο Αρης δεν αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών μέσω CAS, δύσκολα θα στραφεί προς τον Σίλβα. Απλώς, στο (αρνητικό) προαναφερθέν σενάριο, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιου είδους προσέγγιση, αν και πάλι μιλάμε για λίγες πιθανότητες.

Με τα επικρατούντα δεδομένα, όμως, τις απαιτήσεις των "κιτρινόμαυρων" -συγκεκριμένα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας- και την αγωνιστική νοοτροπία του ποδοσφαιριστή, χωρίζει... άβυσσος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.