Άρης: Δεν είναι μόνο οι ανανεώσεις

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Η απόφαση του CAS επί του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών δεν αποτελεί κριτήριο απόφασης για το μέλλον των Ιζέτ Χαΐροβιτς, Ντένις καθώς το πλάνο της επόμενης χρονιάς περιλαμβάνει τη λύση των συμβολαίων τους, παράλληλα όμως παραμένει ανοιχτό το θέμα παραμονής κι άλλων παικτών οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Άρη.

Στην τελευταία κατηγορία κυριαρχεί το όνομα του Μπαντού Ντιαγέ ο οποίος έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη δύο χρόνια αλλά οι… παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο Σενεγαλέζος σκέφτεται και τη δική του αποχώρηση έπειτα από αυτή της οικογένειάς του. Είναι γνωστό ότι διαφωνεί με τον αγωνιστικό ρόλο που απέκτησε (κυρίως) από την ημέρα ανάληψης των τεχνικών καθηκόντων από τον Χερμάν Μπούργος καθώς θεωρεί ότι αυτός υποβαθμίστηκε. Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση καθώς βάσει του παχυλού συμβολαίου του, ο Μπαντού Ντιαγέ δεν προσέφερε τα αναμενόμενα κι αυτό που επισημάνθηκε μετά από εκείνη την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Ντιαγέ φέρεται να έχει χαιρετήσει κάποιους συμπαίκτες του και να έχει πει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Πέραν του Σενεγαλέζου, ανοιχτό είναι το θέμα του Ντάνιελ Μαντσίνι για τον οποίον ήδη έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του και η σχετική αναφορά δεν εμπλέκει μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και άλλες (μη ελληνικές) ομάδες. Αν η προσφορά ικανοποιήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη, προφανέστατα θα μπει σε ουσιαστική συζήτηση για την πώληση του Αργεντίνου.

Οι περιπτώσεις των Ιζέτ Χαΐροβιτς, Ντένις αλλά και του Λούμορ είναι ξεχωριστές από τις παραπάνω καθώς αν η απόφαση που αναμένεται από το CAS μπορεί να προκαλέσει δεύτερες σκέψεις για τους Ντιαγέ, Μαντσίνι ή κάθε άλλου με υψηλότατο συμβόλαιο, οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Δεν υπολογίζονταν από τους Ακη Μάντζιο (αρχικά) και Χερμάν Μπούργος και φυσικά δεν γίνεται να έχουν κάνει λάθος και οι δύο προπονητές της φετινής χρονιάς. Ωστόσο, τα συμβόλαιά τους (συνολικά) αγγίζουν ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, γι’ αυτό πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη ως προς την κατεύθυνση να τελειώσει προς όφελος της ομάδας. Προφανέστατα θα εξαρτηθεί από το όποιο ενδιαφέρον θα εισπράξουν οι παίκτες στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.