Άρης: Δεν έχει απορριφθεί ο Διαμαντάκος

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δεν είναι η βασική επιλογή του Αρη για τον επιθετικό που θα έρχεται από τον πάγκο αλλά δεν έχει απορριφθεί κιόλας. Η περίπτωσή του 29χρονου έχει προταθεί – όπως σημείωσε η «Μ» - εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα αλλά οι «κίτρινοι» δείχνουν την πρόθεση να εξετάσουν κι άλλες πριν καταλήξουν στην τελική επιλογή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία έντονης ενασχόλησης σε περίπτωση που η ομάδα προκρινόταν στα Playoffs του Conference League. Για την ακρίβεια η απώλεια εσόδων ξεπερνά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ πέραν ασφαλώς το ότι τα έσοδα θα εκτοξεύονταν αν έφτανε και στους ομίλους της διοργάνωσης καθώς εκεί θα αυξανόταν κατά 2.8 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το ενδεχόμενο αυτό το 1.000.000 θα «έπεφτε» στο αγωνιστικό τμήμα και ουσιαστικά θα ενίσχυε το ποσό που θα διέθετε η ΠΑΕ για την απόκτηση στόπερ, χαφ και επιθετικού. Αυτό το προσδοκώμενο έσοδο χάθηκε και αυτομάτως μειώνεται το ποσό που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ για την ενίσχυση της.

Γενικώς, η ενίσχυση στην κορυφή της μεσαίας γραμμής δείχνει να μην είναι η προτεραιότητα των «κίτρινων». Ενδεχομένως να άλλαξαν προσανατολισμό βλέποντας το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας και λογαριάζοντας επίσης το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ σε κάθε επίσημο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να εκτιμήθηκε δηλαδή ότι είναι πιο άμεση η ανάγκη προσθήκης κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ κι αυτό είναι λογικό (αν) συμβαίνει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.