Άρης: Χαράζει τα επόμενα βήματα

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαΐου 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντες των Κιτρινόμαυρων να χαράζουν τα επόμενα βήματα.

 Σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο γίνονται συσκέψεις μεταξύ της διοίκησης και των ανθρώπων του αγωνιστικού τμήματος για θέματα που αφορούν, τόσο στον μεταγραφικό σχεδιασμό όσο και σε λειτουργικά θέματα αλλά και της προετοιμασίας.

Μεταγραφικά η ομάδα προετοιμάζεται για το θετικό σενάριο άρσης του μεταγραφικού ban, προκειμένου όταν προκύψει η απόφαση από το CAS, εφόσον είναι θετική, να βάλουν αμέσως σε εφαρμογή το πλάνο τους. 

Οι “στόχοι” ούτως ή άλλως έχουν εντοπιστεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο Αρης ξέρει τι θέλει και τι χρειάζεται για την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτή τη στιγμή βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας, η οποία αρχίζει σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. 

Το “χτίσιμο” θα ξεκινήσει από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, αλλά τα βασικά κομμάτια της νέας ομάδας θα μπουν στην Αυστρία. 

Εκεί η ομάδα θα δώσει τουλάχιστον τρία δυνατά φιλικά τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Ολα τα παραπάνω – και όχι μόνο – απασχόλησαν τους ανθρώπους του Αρη (και) στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στην Αθήνα. 

Άκης Μάντζιος, Γιώργος Χωριανόπουλος, Αγησίλαος Τουμαζάτος και Δημήτρης Νιαρχάκος συναντήθηκαν στην πρωτεύουσα, χαράζοντας τα επόμενα βήματα της προετοιμασίας του Αρη για τη νέα σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.