Άρης: Χαμηλές πτήσεις από αυτούς που περίμενε να βγουν μπροστά

Γιώργος Στράντζαλης04 Οκτωβρίου 2021

Η απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τη μεσοεπιθετική γραμμή εκ του αποτελέσματος στοίχισε. Στοίχισε σε δημιουργία καθώς ο Αρης δεν είχε την απαραίτητα ενέργεια, τον ποδοσφαιριστή που θα ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και παρουσίασε ένα αποκρουστικό θέαμα. 

Την εξήγηση για την εικόνα που παρουσίασαν προχθές οι κιτρινόμαυροι την ξέρει καλύτερα ο προπονητής, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει μερίδιο ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση όμως κι αυτός είδε κάποιες από τις μονάδες στις οποίες πόνταρε για να καλύψουν τα κενά να απογοητεύουν σε σημείο απελπισίας και σε σημείο όπου σίγουρα θα τον κάνουν να αναθεωρήσει κάποιες σκέψεις. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι αυτό του Ιζέτ Χαϊροβιτς. Ο Βόσνιος αν και πήρε την ευκαιρία, να παίξει βασικός, δεν ανταποκρίθηκε.

Αργός σε σχέση με τους υπόλοιπους, χωρίς κινήσεις και φαντασία στο παιχνίδι του υπέπεσε σε πέντε λάθη και δε συνέβαλε καθόλου στο pressing. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς να κλέψει μπάλα! Δικαιολογημένα ο Μάντζιος τον αντικατέστησε στο β’ ημίχρονο. Αν είχε επιλογές το ίδιο θα έκανε και με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος από το εντυπωσιακό β΄ ημίχρονο στο Περιστέρι επέστρεψε στη μετριότητα. Σα να πρόκειται για άλλον παίκτη. 

Πολλά λάθη, τα περισσότερα για την ακρίβεια αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13, ελάχιστες βοήθειες στο πρεσάρισμα του αντιπάλου και στο αμυντικό κομμάτι (μόλις δύο κλεψίματα) και από δημιουργία… μηδέν. Οι χαμηλές πτήσεις παικτών που στο πλάνο του προπονητή λογίζονταν, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ως κομβικοί, ώστε να καλύψουν τα κενά, κόστισε στον Αρη πολλά παραπάνω από δύο χαμένους βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.