Αρης: Back to back γκολ μετά το 80'

Μάνος Χατζάκης08 Μαΐου 2021

Από δυνατό σε... αδύνατο σημείο τείνουν να εξελιχθούν τα λάθη στην άμυνα του Αρη στη διαδικασία των play off. Ειδικά, στα δύο τελευταία παιχνίδια, που οι “κιτρινόμαυροι” μπορούσαν να “καθαρίσουν”, η εστία του Κουέστα δέχθηκε δύο γκολ από το 80ό λεπτά και μετά. Η γκέλα του Αρη στην Τρίπολη -στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off- παρέτεινε το σφράγισμα του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς ο Ροζ στο 81ο λεπτό αντί να απομακρύνει την μπάλα από το κέντρο της άμυνάς του, την έστειλε στα δίχτυα και η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση σε χρονικό σημείο, το οποίο -στα περισσότερα παιχνίδια Πρωταθλήματος φέτος- ήταν... απαγορευμένο. 

Κι αυτό γιατί, το σύνολο του Ακη Μάντζιου φρόντιζε να κάνει σωστά τη δουλειά του και όχι να αφήνει εκκρεμότητες. Ο,τι έχασαν οι Θεσσαλονικείς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, θέλησαν να κερδίσουν στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Αρης βρισκόταν μπροστά στο σκορ έως το 82ο λεπτό, όταν οι “ερυθρόλευκοι” έκρυψαν την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα από το πόδι του Φορτούνη. 

Η “ψυχρολουσία” αποδείχθηκε συναίσθημα, που επαναλήφθηκε με διαφορά λίγων ημερών και σε δύο παιχνίδια, τα οποία ήταν στα μέτρα των Θεσσαλονικέων. Παρόλα αυτά, η αμυντική γραμμή παρουσίασε κενά και οι αντίπαλοι τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Κοινό σημείο των Αστέρα και Ολυμπιακού, πως αμφότεροι αγωνίστηκαν χωρίς βαθμολογική πίεση, καθώς είχαν πετύχει τους στόχους τους, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” όφειλαν να επιδείξουν το μάξιμουμ της συγκέντρωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.