Αρης: Αυτό που δίνει ο Μπούργος λέγεται... κίνητρο

Μάνος Χατζάκης19 Μαρτίου 2022

Δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση, ούτε βαθυστόχαστες αναλύσεις για κάτι που έπρεπε να αποτελεί κανονικότητα και όχι είδηση.

Οποιος δουλεύει, στο ποδόσφαιρο λέγεται «όποιος προπονείται και δεν κάνει αγγαρία», πρέπει να ανταμείβεται, ειδικά από τη στιγμή που ανήκει στην κατηγορία των «εκτός βασικών πλάνων».

Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με τους Χαϊροβιτς και Μπεναλουάν.

Ο αποκλεισμός από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, δεν ισχύει στο ελάχιστο, όπως συνέβαινε με την προηγούμενη κατάσταση στον πάγκο.

Ο Χερμάν Μπούργος διαχειρίζεται πολυάριθμο ρόστερ και το κρατά... πολυάριθμο,επιλέγοντας να μην αποκλείει -προς το παρόν τουλάχιστον- όσους δείχνουν και συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες.

Σε καμία περίπτωση και αίφνης δεν συνεπάγεται ότι μονιμοποιούνται ή ότι θα αλλάξουν δραματικά την εικόνα του Αρη στο Πρωτάθλημα. Ούτε ο Χαϊροβιτς θα το κάνει, ούτε ο Μπεναλουάν, ούτε ακόμη και ο «άγουρος» Πάλμα, ο οποίος παίρνει ανέλπιστα λεπτά ακόμη και σε ντέρμπι.

Απλώς, ο Μπούργος προσπαθεί να είναι δίκαιος και οι επιλογές του να είναι «ανοιχτές» και όχι προγραμματισμένες, χωρίς να βλέπει τι συμβαίνει στην προπόνηση.

Και κάπως έτσι το κίνητρο απλώνεται σε μεγαλύτερα τμήματα της ομάδας και οι τελευταίοι έσονται... πρώτοι, αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.