Aris Athens Club: «Δίπλα στον Μπα, απέναντι στον ρατσισμό»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2020

Θέση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Αμπού Μπα στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λάρισα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε το Aris Athens Club.

Με ανακοίνωση τους οι φίλοι των «κιτρίνων» καταδίκασαν το γεγονός υπενθυμίζοντας ότι ο σύλλογος έφερε τον πρώτο έγχρωμο παίκτη στην Ελλάδα.

Υποσχέθηκαν να μην αφήσουν ποτέ να εμφανιστούν στις τάξεις τους τέτοιου είδους φαινόμενα και ταυτόχρονα ότι δε θα επιτρέψουν να γίνει κάτι παρόμοιο σε βάρος κάποιου παίκτη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Άρης είναι η ομάδα που έφερε πρώτη στην Ελλάδα έγχρωμο παίκτη τον Γίλμα Καταμα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Ο Άρης είναι το σωματείο που έφτιαξαν Χριστιανοί και Εβραίοι, Έλληνες και Αρμένιοι και δήλωσαν ότι σκοπός τους ήταν η εκγύμναση αθλητών «εκ πασών των κοινωνικών τάξεων» και δεν το ξεχνάμε ποτέ.

Ρατσιστικά φαινόμενα δεν θα αφήσουμε ποτέ να εμφανιστούν στις τάξεις της ομάδας μας ούτε θα αφήσουμε αναπάντητη καμία ρατσιστική επίθεση σε βάρος παικτών που φοράνε την τιμημένη φανέλα μας αλλά και γενικότερα. Τα χρώματα μας είναι το κίτρινο και το μαύρο, το γήπεδο μας χωράει ανθρώπους από όλες τις φυλές.

Αμπου Μπα είμαστε δίπλα σου.

ARIS ATHENS CLUB – ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.