Άρης: Ασυγκράτητος ο Καμαρά

Γιώργος Στράντζαλης18 Αυγούστου 2021

Από τη στιγμή που ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στη Θεσσαλονίκη, το μόνο που απέμενε ήταν να μπει η υπογραφή του στο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Αυτό έγινε χθες, παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, κι έτσι ο Άρης επισημοποίησε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού και ταυτόχρονα την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η Φούλαμ, η οποία χθες ευχαρίστησε επίσημα τον Καμαρά για την προσφορά του στον αγγλικό σύλλογο από το 2017 και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα του αρχή στην Ελλάδα, θα βάλει στα ταμεία της από τη μεταγραφή 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ανάλογο είναι και το ποσό των απολαβών του ποδοσφαιριστή για τα τέσσερα χρόνια συμβολαίου.

Αφού ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, ο Καμαρά είναι πλέον… ασυγκράτητος και περιμένει να μπει στο πρόγραμμα με τη νέα του ομάδα. Στον Αρη προσδοκούν από τον 26χρονο να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για πολλά γκολ.

Η γνωριμία με Ντιαγέ, Μπεναλουάν

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Αρη θα κάνει σήμερα ο Καμαρά, ωστόσο χθες είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους συμπαίκτες του. Μετά την υπογραφή στο συμβόλαιό του επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο και παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα, δέχθηκε το καλωσόρισμα από τον προπονητή και όλο το staff. Στον Αρη πάντως δεν είναι όλα άγνωστα για τον 26χρονο επιθετικό, καθώς θα έχει συμπαίκτη του τον Μπαντού Ντιαγέ (ένθετη φωτό), με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ενδεικτικό ότι ο τελευταίος καλωσόρισε τον Καμαρά χαρακτηρίζοντάς τον “αδερφό”, ενώ γνωρίζει καλά και τον Μπεναλουάν από το διάστημα παρουσίας του Γαλλοτυνήσιου στην Αγγλία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.