Αρης: Αρχηγού παρόντος...

Γιώργος Στράντζαλης19 Αυγούστου 2020

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Την 4η σεζόν του στον Αρη διανύει ο Γιώργος Δεληζήσης, ο παλαιότερος παίκτης πλέον στα Κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Η φετινή προετοιμασία για τον αρχηγό είναι εντελώς διαφορετική, καθώς τέτοια εποχή πέρυσι ένιωσε σε μεγάλο βαθμό την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, από ανθρώπους μάλιστα εντός της ομάδας. 

Στη διάρκεια της σεζόν αυτός που δικαιώθηκε ήταν ο Δεληζήσης, περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του για να... απαντήσει και από τη στιγμή που την πήρε δεν την άφησε να πάει χαμένη. Συνολικά έπαιξε σε 32 αγώνες, στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετείχε ο Αρης. Κι αν υπάρχει κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει σε αυτούς, είναι η ψυχή, το αστείρευτο πάθος και η αρχηγική του παρουσία, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν. 

Το τελευταίο επιβεβαιώνεται και στο διάστημα προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια. Ο Έλληνας αμυντικός πέρα από την όρεξη που βγάζει στις προπονήσεις και τη θέληση να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την εκτίμηση του Ένινγκ προς το πρόσωπό του, λειτουργεί και σαν “προστάτης” των παικτών από τα Τμήματα Υποδομής. Τους έχει συνεχώς από κοντά, άλλοτε για να τους παροτρύνει, δίνοντάς τους συμβολές και άλλοτε για να τους… πειράξει, όντας μεγάλο “πειραχτήρι” και ατακαδόρος. Κάτι που του αναγνωρίζουν και οι ξένοι και Έλληνες (παλιοί και νέοι) στην ομάδα. 

Γενικώς, ο Δεληζήσης δείχνει να αισθάνεται πιο άνετα σε σχέση με την περσινή περίοδο της προετοιμασίας. Νιώθει και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, μετά από την γεμάτη σεζόν που πραγματοποίησε, ενώ η παρουσία του Τόνι Ντάτκοβιτς στο ρόστερ, η οποία προφανώς ανεβάζει το επίπεδο ανταγωνισμού στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι ικανή να του στερήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του κόουτς. Ούτε φυσικά να χάσει την αρχηγική του συμπεριφορά εντός κι εκτός γηπέδου. Το αντίθετο μάλιστα, τον κάνει πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.