Ολοκληρώνεται το deal της πώλησης του Μαντσίνι από τον Άρη στην Ομόνοια

Γιώργος Στράντζαλης31 Αυγούστου 2022

Θέλοντας και μη, η Ομόνοια καλείται να αποφασίσει εντός της ημέρας το εάν τελικά θα δώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν το ποσό της πρότασης που κατατέθηκε, για να αποκτήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι, αφού η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο λήγει τα μεσάνυχτα (για μη ελεύθερους).

Άρης-Ομόνοια-Μαντσίνι είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία και η απόφαση είναι στα χέρια του κυπριακού συλλόγου ο οποίος, θέλει να εξαντλήσει, όπως φαίνεται, όλα τα χρονικά περιθώρια ώστε να βεβαιωθεί πως ο Αργεντίνος είναι η κατάλληλη επένδυση, αφού φυσικά τα 2 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά, πόσω μάλλον για τα κυπριακά δεδομένα.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, το ενδεχόμενο να αλλάξει φανέλα είναι παραπάνω από ορατό καθώς η ΠΑΕ δύσκολα να αρνηθεί τη δελεαστική πρόταση των Κυπρίων, ενώ και ο Μαντσίνι, μετά από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη είναι θετικός να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα διαφορετικό Πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια ομάδα που φέτος αγωνίζεται στους ομίλους του Europa League και ασφαλώς αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον 25χρονο.

Ο Αρης είχε αποκτήσει τον Μαντσίνι τον Αύγουστο του 2019 από την Μπορντό έναντι ενός ποσού της τάξεως των 450.000 ευρώ, με την γαλλική ομάδα να κρατά ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%. Το ορατό ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το deal της πώλησης του Μαντσίνι στην Ομόνοια τη δεδομένη χρονική στιγμή στοιχειοθετεί για τον Αρη απώλεια (αγωνιστικά) καθώς θα χάσει τον περσινό MVP κι έναν κομβικό ποδοσφαιριστή στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.