Άρης: Αποδεσμεύσεις που φανερώνουν αισιοδοξία

Γιώργος Στράντζαλης13 Ιουνίου 2021

Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί και επίσημα ο Ζακαρί Μπουσέ, με την ΠΑΕ να ανακοινώσει τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Πρόκειται για ένα αναμενόμενο “διαζύγιο”, καθώς ο Γάλλος δεν ήταν στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν και η απόφαση για την απόκτηση τερματοφύλακα έχει παρθεί εδώ και μήνες. Ο Μπουσέ ήταν ενήμερος και συναίνεσε στο να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το 2022. 

 Η πρόωρη καριέρα του στον Αρη ολοκληρώθηκε με μόλις εννέα συμμετοχές, στις οποίες μπορεί να μην δέχτηκε γκολ στα έξι, αλλά ουσιαστικά δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα και να αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη του ανταγωνισμού στη θέση “Νο1”.

Μετά την πώληση του Τόνι Ντάτκοβιτς στην Ρεάλ Σολτ Λέικ, η αποδέσμευση του Ζακαρί Μπουσέ είναι η δεύτερη αποχώρηση από το Κιτρινόμαυρο ρόστερ. Θα ακολουθήσει, όπως φαίνεται, ο Έγρκυς Κάτσε, με τον οποίο ήδη γίνονται επαφές προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, ενώ δεν θα κληθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους οι Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Πέτρος Μπακούτσης.

Η απορία που εύλογα προκύπτει με τις παραπάνω κινήσεις της ΠΑΕ είναι, κατά πόσο αυτές οι αποχωρήσεις συνδέονται με την απόκτηση δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών ή ήταν στο σχεδιαστικό πλάνο είτε σε περίπτωση θετικής απόφασης, είτε αρνητικής. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι κινήσεις που φανερώνουν αισιοδοξία, ενδεχομένως και ότι στην ΠΑΕ γνωρίζουν… κάτι παραπάνω.

 Διότι, δεν είναι λογικό να προχωρούν αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, αν δεν δοθεί το δικαίωμα ενίσχυσης. Επιπλέον, αυτές οι κινήσεις καταδεικνύουν ότι οι αποφάσεις για τη σχηματοποίηση του ρόστερ της νέας σεζόν έχουν ληφθεί και προχωρούν κανονικά, παρότι οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν σε κατάσταση αναμονής της απόφασης του CAS. Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αυτή αναμένεται να κοινοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.