Άρης: Ανοιχτές θέσεις με Ολυμπιακό

Μάνος Χατζάκης04 Μαΐου 2021

Δοκιμές επί δοκιμών πραγματοποιεί ο Ακης Μάντζιος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (5/5). Η κρισιμότητα του ματς είναι τέτοια, που οδηγεί τον Έλληνα τεχνικό σε αρκετές αλχημείες, τόσο όσον αφορά τον σχηματισμό, όσο και τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα. Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών, περισσότερο... μπέρδεψαν, παρά ξεδιάλυναν την κατάσταση, όσον αφορά τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που προηγήθηκε, ο Μάντζιος δοκίμασε διάφορα πρόσωπα, αλλά και σχήματα αν και δεν έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα, τα οποία θα επιλέξει για τον κρίσιμο αγώνα με τους Πειραιώτες. Ο 51χρονος τεχνικός δοκίμασε και το 3-4-3 στις προπονήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα προχωρήσει σίγουρα στην αλλαγή σχηματισμού.

Με τα μέχρις στιγμή δεδομένα, ο Αρης θα πορευτεί με το... συνηθισμένο του 4-2-3-1, αν και αρκετές θέσεις είναι ακόμη ανοιχτές. Ο Κουέστα θεωρείται σίγουρος κάτω από το τέρμα. ∆εξιά ο Σούντγκρεν έχει προβάδισμα, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκτός απροόπτου, θα παίξει ο Γκάνεα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Ροζ με τον ∆εληζήση, αν και ο Μπεναλουάν διεκδικεί θέση αντί του γάλλου αμυντικού, ο οποίος δεν περνά και την πιο... σίγουρη φάση του στο τελευταίο διάστημα, έχοντας κακές εμφανίσεις, όπως κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά και Αστέρα Τρίπολης.

Στον άξονα, οι πιθανότητες λένε ότι Σάσα και Τζέγκο θα αποτελέσουν το δίδυμο, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μαντσίνι. Στο δεξί φτερό της επίθεσης θα βρεθεί ο Γκάμα, στο αριστερό ο Γκαρσία, ενώ η κορυφή βρίσκεται υπό... συζήτηση. Ο Σίλβα έχει θεωρητικό προβάδισμα, καθώς ο Μάνος χρειάζεται ανάσες, τη στιγμή που ο Μήτρογλου περιμένει να παίξει ως αλλαγή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.