Άρης: Aναζητείται σημείο επαφής με Σίντνεϊ

Μάνος Χατζάκης24 Αυγούστου 2021

Στο παιχνίδι της απόκτησης του βραζιλιάνου στόπερ της Μπέτις, Σίντνεϊ, βρίσκεται ο Αρης. Η διαφορά στο οικονομικό μπορεί να υφίσταται, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν τα παζάρια, προκειμένου να τον φέρουν στα... μέτρα τους.

Μόνο τυχαία δεν θεωρείται η περίπτωση του λατίνου αμυντικού και, όπως έγινε και με αντίστοιχες άλλες στη διάρκεια του καλοκαιριού, στην Αλκμήνης είναι διατεθειμένοι να την παλέψουν λίγο ακόμη, αν και ο χρόνος πιέζει και η ανάγκη για συμφωνία με στόπερ είναι παραπάνω από επιτακτική. Το όνομα του Σίντνεϊ, που αποκάλυψε η “Μ”, ξεχωρίζει στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς και η ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του. Οπως φαίνεται, θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στο φλερτ, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό, διότι στην παρούσα φάση παρατηρείται απόσταση, η οποία όμως μπορεί να γεφυρωθεί, εφόσον και οι δύο πλευρές έχουν την καλή διάθεση για συνεργασία. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους βαρύ όνομα, το οποίο θα προσφέρει άμεσα λύσεις, ενώ ο Σίντνεϊ προτιμά να υπογργάψει σε ομάδα, όπου και θα έχει ενεργό ρόλο, γι' αυτό και το συμβόλαιό του με την Μπέτις δεν αποτελεί πρόβλημα στις συνομιλίες.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και εκτιμάται ότι σύντομα η υπόθεση θα κλείσει έτσι ή αλλιώς, ώστε αναλόγως οι “κιτρινόμαυροι” να ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις, οι οποίες απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.