Άρης: Ανάλυση και αντίδραση

Γιώργος Στράντζαλης07 Απριλίου 2022

Μετά τον αγώνα του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάνιννα, ο Χερμάν Μπούργος μάλλον θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές λέγοντας ότι δεν τον ανησυχεί το γεγονός πως η ομάδα παραμένει δίχως νίκη.

 Θέλησε να τους “καλύψει”, όπως έπραξε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Προφανώς όμως πρόκειται για ένα εξόχως ανησυχητικό αποτέλεσμα, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη ο Αρης κινδυνεύει με εκτροχιασμό από τον στόχο του.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ στοιχειοθετεί γκέλα και σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναλυθεί προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις. 

Μετά το χθεσινό ρεπό οι Κιτρινόμαυροι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Χερμάν Μπούργος προτίμησε να κρατήσει γενικώς χαμηλούς τόνους και να μην φορτώσει με εξτρά πίεση τους ποδοσφαιριστές του. 

Ωστόσο, σήμερα το πιθανότερο είναι να κουβεντιάσει μαζί τους στα αποδυτήρια για το τι δεν πήγε καλά την περασμένη Κυριακή και χάθηκε άλλη μία ευκαιρία για βαθμολογική “ανάσα”. Αυτό που επιδιώκεται είναι η αντίδραση, το ζητούμενο δηλαδή από εδώ και πέρα για τον Αρη. 

Και προς αυτή την κατεύθυνση ο αργεντινός προπονητής θα αναλύσει μέσω βίντεο την γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν. Και στη συνέχεια η… κουβέντα θα πάει στην επόμενη αναμέτρηση, στον τελικό της Κυριακής με την ΑΕΚ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.