Ο Άρης για τη νίκη επιβεβαίωσης και... δεύτερης θέσης κόντρα στην ΑΕΚ - Τα πλάνα του Μάντζιου

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Άρης και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (11/4, 15.00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι «κιτρινόμαυροι» αξιοποίησαν τη δύναμη της έδρας τους και πατώντας στο καλό διάστημα του  β’ ημιχρόνου πέτυχαν άλλη μία νίκη ισχυροποιώντας τη θέση του στη 2η θέση. Κόντρα στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν να κάνει το ίδιο, έχοντας ως μάθημα βέβαια το… πάθημα από τον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η Ένωση, χωρίς να είναι καλύτερη, πήρε διπλό.

 Ο Άκης Μάντζιος όλη την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ομάδα, τονίζοντας στους παίκτες τη σημασία της αναμέτρησης και κυρίως το γεγονός ότι δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν από τον στόχο τους λόγω της κατάστασης που βρίσκεται ο αντίπαλος.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τους Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήση, Ροζ, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι και Μάνο. 

Ως τις χειρότερες μέρες του στην ΑΕΚ χαρακτηρίζει το διάστημα που διανύει στην Ένωση ο Μανόλο Χιμένεθ. Οχι άδικα, καθώς ο Ανδαλουσιανος πέρα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί, βλέπει την ομάδα του το τελευταίο διάστημα να ψάχνεται αγωνιστικά σε σημείο να κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός Ευρώπης. Το σημερινό παιχνίδι για την Ένωση είναι κλειδί για τη μετέπειτα πορεία της, καθώς στο ενδεχόμενο ήττας μένει αρκετά πίσω. Απέναντι στον Αρη πάντως η προϊστορία που έχει ο Χιμένεθ δεν είναι και τόσο ευνοϊκή. Πέντε παιχνίδια, τρεις ήττες και δύο νίκες. 

Ο Χιμένεθ σκέφτεται να παρατάξει τους Αθανασιάδη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα, Βασιλαντωνόπουλο, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Σιμάνσκι, Αλμπάνη, Ανσαριφάρντ και Λιβάϊ Γκαρσία.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

O Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, από την κατηγορία Elite της UEFA, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Βοηθοί του, ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα. Τέταρτος θα είναι ο γνώριμος, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν. Ο Κουλμπάκοφ ήταν 4ος διαιτητής στον πρόσφατο αγώνα της διοργάνωσης του Europa League ανάμεσα στον Άγιαξ και την Ρόμα. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 15.00 από το Metropolis 95.5 και το Novasports 1HD.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.