Άρης-ΑΕΚ: Ο Λιβάι επαναφέρει... Σάκιτς

Μάνος Χατζάκης09 Απριλίου 2021

Θέση στο αρχικό σχήμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ διεκδικεί ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, εξαιτίας των απουσιών στη μεσαία γραμμή. Οι συνθήκες, όμως, της επικείμενης αναμέτρησης με την Ένωση δίνουν αρκετές πιθανότητες στον Αυστριακό, ώστε να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Η εξήγηση έχει να κάνει περισσότερο με τις αμυντικές ικανότητες του 30χρονου μπακ, ο οποίος στην τελευταία εξάδα αγώνων έπαιξε τις μισές φορές ως βασικός, ενώ στα λίγα λεπτά που έπαιζε ερχόμενος από τον πάγκο βρισκόταν κυρίως στον άξονα, καθώς εκεί οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπιζαν απουσίες, όπως για παράδειγμα του Ματίγια αρχικά και στη συνέχια του Κάτσε.

Ο Σάκιτς, εφόσον επιλεγεί από τον Άκη Μάντζιο, αναμένεται να αναλάβει το μαρκάρισμα του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος παίζει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Υπό αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, ο παίκτης του Άρη θα έχει -πιθανότατα- τον ειδικό ρόλο να εκμηδενίσει τον μεσοεπιθετικό από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος είχε κάνει... ζημιά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Κλ. Βικελίδης».

Ετσι, ο Κριστιάν Γκάνεα με το δεδομένο ότι έχει επιθετικές τάσεις στο παιχνίδι του, ίσως μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play off, προκειμένου ο Μάντζιος να δώσει μεγαλύτερη σημασία στο αμυντικό κομμάτι, όσον αφορά στην αντιμετώπιση του Γκαρσία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.