Άρης-ΑΕΚ: Ο Λαζαρίδης, το μοναδικό γκολ Κυριάκου και ο... Loco

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την εξ' αναβολή 8η αγωνιστική της Superleague 1. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει για ακόμη μια φορά την διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους τέσσερεις βαθμούς και από την Ένωση στους έξι.

Αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές μας έχει προσφέρει αυτό το ζευγάρι, με πολλά γκολ, ανατροπές και έντονες συγκινήσεις στο τέλος. Την σεζόν 2010-2011 ο Νίκος Λαζαρίδης με κεφαλιά στο 78ο λεπτό του αγώνα, έκανε το 1-0 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Με το εμφατικό 4-0 στα playoff της σεζόν 2007-08 ο Άρης έβαζε τέλος σε ένα αρνητικό σερί εννέα ετών χωρίς εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο μυαλό όλων των φίλων του Άρη δεν μπορεί να ξεχαστεί ο Σεμπαστιάν Αμπρέου ο οποίος ήρθε με... τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι του 2009. Ο «El Loco» κατάφερε να πετύχει μόλις τρία γκολ, ένα εξ' αυτών με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Τάσος Κυριάκος με την φανέλα του Άρη πέτυχε μόλις ένα γκολ με απευθείας φάουλ στο αγώνα με την Ένωση, το οποίο ήταν αριστούργημα!

Άρης και ΑΕΚ μονομάχησαν για τη νίκη τη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν 1995-96, αλλά τελευταίος γέλασε ο Άρης χάρη σε γκολ του Φάνη Τουντζιάρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.