Αργεντίνος σπίκερ δίνει... ρέστα στο 3-0 της Αργεντινής: «Λέο Μέσι σ' αγαπάω»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Η απίθανη ασίστ του Λέο Μέσι στο τρίτο γκολ της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Ο 35χρονος έκανε άλλη μια εκπληκτική ενέργεια αφού υποδέχθηκε την μπάλα από το κέντρο διένυσε το μισό γήπεδο με τον Γκβαρντιόλ πάνω του να τον μαρκάρει ασφυκτικά, έπειτα έφτασε στην άκρη της περιοχής, ξεπέρασε τον Κροάτη αμυντικό με εκπληκτική ντρίμπλα και πάσαρε στον Αλβάρεζ για το 3-0.



Ο Μέσι που κάνει το τουρνουά της... ζωής του είναι ένα βήμα από την κατάκτηση και έχει εκστασιάσει άπαντες στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Πόσο μάλλον τους ανθρώπους της χώρας του και τους δημοσιογράφους όπως ο Πάμπλο Χιράλτ που έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει μέσα από το γήπεδο και να περιγράφει όσα κάνει ο Αργεντίνος σούπερ - σταρ. Έτσι συνέβη και χθες στην εκπληκτική αυτή προσπάθεια του Μέσι με τον Χιράλτ να κάνει μια συγκλονιστική περιγραφή ανάλογη της προσπάθειας του ηγέτη της «Αλμπισελέστε».

Μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος δημοσιογράφος στην απίθανη περιγραφή του λέει «Αργεντινή καρδιά μου, εκπληκτικό. Λέο Μέσι κυρίες και κύριοι, θρύλος, Λέο Μέσι σ' αγαπώ». Μάλιστα ο Χιράλτ έκανε και ποστ την απίθανη του αυτή περιγραφή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twittet αναφέροντας: «Η ιδιοφυία, ο θρύλος, ο καλύτερος στην ιστορία. Δεν μπορώ να βρω λέξεις που σε περιγράφουν. Από τον Λιονέλ στον Χιουλιάν και 3-0. Ένα ακόμα Αργεντίνικο... βήμα στην ζωή μου». Απολαύστε το εκπληκτικό βίντεο με την περιγραφή:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.