Αργεντινή: Προπονητής έκανε.. αντιαθλητικό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε

Metrosport Team31 Ιουλίου 2022

Η σκηνή με τον Αλεξάντερ Μεντίνα, προπονητή της αργεντίνικης Βέλεζ, να βάζει τρικλοποδιά σε παίκτη της Γοδόι Κρουζ, να κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα και τελικά να αποβάλλεται, έχει γίνει viral σε μερικές μόνο ώρες.

Προπονητές να παίρνουν κόκκινη για διαμαρτυρία, υβριστικές συμπεριφορές ακόμα και για μανούρες στους πάγκους έχουμε δει. Να αποβάλλονται όμως για... μαρκάρισμα και μάλιστα αντι αθλητικό δεν βλέπουμε συχνά. 



Συγκεκριμένα, σε αγώνα της πρώτης Εθνικής Αργεντινής, παίκτης της Γοδόι Κρουζ, έπειτα από τζαρτζάρισμα κοντά στην γραμμή του πλάγιου άουτ στο ύψος του πάγκου των αντιπάλων, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα εντός ορίων με μειωμένη ισορροπία, το κατάφερε, όμως τελικά βρέθηκε στο έδαφος αφού ο προπονητής της Βέλεζ του έβαλε τρικλοποδιά. Μάλιστα στη συνέχεια... «σφύριζε κλέφτικα», κάνοντας σαν να μη συνέβη τίποτα. Φυσικά ο διαιτητής είδε την κίνησή του και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Δείτε το viral βίντεο:

Αντίστοιχη στιγμή μας έχει χαρίσει στο παρελθόν ο Μουρίνιο, σε φιλανθρωπικό αγώνα που συμμετείχαν καλλιτέχνες, όπου ήταν προπονητής της «Μικτής Κόσμου» σε ένα ασφαλώς πιο χιουμοριστικό κλίμα. Μπήκε έριξε κάτω τον πόπσταρ, Όλι Μέρς, και βγήκε έξω άνετος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.