Η δικλείδα ασφαλείας του ΠΑΟΚ για τον Μιχαηλίδη που... «αρέσει»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2023. The Future is Here για τη γενιά του 2000». Εξι μήνες πριν περίπου η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε επιβραβεύσει τον νεαρό αμυντικό με νέο συμβόλαιο. Που πολύ σύντομα έχει ήδη αποδειχθεί σπουδαία κίνηση από κάθε άποψη. Ο Μιχαηλίδης στα πλέι οφ απέδειξε πως είναι το μέλλον της ομάδας και αυτό φυσικά το έχουν αντιληφθεί ήδη σύλλογοι από το εξωτερικό. Που γνωρίζουν όμως επίσης πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μιχαηλίδη έχει οριστεί στα 6.000.000 ευρώ. 

Η Μetrosport αποκαλύπτει πως σύλλογος από την Αγγλία αλλά και από την Ολλανδία έχει βάλει στο "κάδρο" τον Μιχαηλίδη. Οι εμφανίσεις του απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ κυρίως στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ "κλείδωσε" και τη συμμετοχή του στο φετινό CHL προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ που όμως γνωρίζουν ότι η ρήτρα πλέον είναι υψηλή. Σε κάθε περίπτωση ο Μιχαηλίδης που πανηγύρισε τα τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα με την Κ19, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. 

Αν μάλιστα ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αγωνιστεί φέτος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να "δειγματίσει" πολλούς ποδοσφαιριστές του ότι δεν κατάφερε να το κάνει φέτος αφού η ομάδα αποκλείστηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.