Άρχισε το χτίσιμο ο Αγροτικός Αστέρας, αισιοδοξία για SL2

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Αυγούστου 2022

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα (24/8) ο Αγροτικός Αστέρας στο γήπεδό του παρουσία 150 και πλέον φιλάθλων του.

Η πρώτη συγκέντρωση περιείχε γνωριμία των παικτών, ενώ έδωσαν το παρών αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Κώστα Γαλτσίδη. 

Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε όλα τα μέτωπα για την ομάδα του Ευόσμου με βασικό την ανακοίνωση για την κατηγορία της συμμετοχής.

Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο για το μέλλον του Αστέρα αφού άπαντες στους σταχυοφόρους αναμένουν την απόφαση της διοργανώτριας αρχής που θα βγει στις 30 Αυγούστου.

Υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ότι θα συμμετέχει κανονικά στη Super League 2 και με βάση αυτό ξεκίνησε το χτίσιμο, από τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη που παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

Όσο για τις μεταγραφές, έχουν κλείσει ήδη οι Στέργιος Φαρμάκης (τερματοφύλακας) και Νίκος Κουρέλλας (αμυντικός), οι οποίοι μάλιστα ήταν συμπαίκτες πέρυσι στη Σαντορίνη, ενώ ο δεύτερος έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Τέλος, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Παύλος Καθάριος, Γιάννης Βοσκόπουλος και Στάθης Σαρβανίδης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.