«Δυνατή προσωπικότητα ο Σβαμπ, εξαιρετική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2020

Ο αυστριακός ρεπόρτερ, Πίτερ Λίντεν, σκιαγράφησε το προφίλ του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Πίτερ Λίντεν που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ραπίντ Βιέννης, περιέγραψε το προφίλ του, Στέφαν Σβαμπ, λέγοντας αρχικά ότι έχει αποχωρήσει από την αυστριακή ομάδα: 

«Δεν έχει καμία σχέση πλέον με τη Ραπίντ. Είναι εκτός ομάδας. Το συμβόλαιό του τελείωσε. Δεν τα βρήκανε οι δύο πλευρές στις διαπραγματεύσεις. Κάνουν νέες κουβέντες, αλλά η προσφορά της Ραπίντ δεν είναι στα επίπεδα που θέλει ο παίκτης και είναι δύσκολο να τα βρουν. Αγωνιστικά σταμάτησε τις προπονήσεις, όπως και όλης της Ραπίντ λόγω ενός θετικού κρούσματος κορωνοϊού».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Σβάμπ, πέραν του ΠΑΟΚ:
«Ψάχνει νέα ομάδα. Μια ομάδα που συζητάει είναι η ιταλική Λέτσε, αλλά θα είναι στη δεύτερη κατηγορία και δεν ξέρω παίκτη που θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία».

Για το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη:

«Είναι καλός χαφ. χειρίζεται πολύ καλά το αριστερό πόδι. Αναλαμβάνει τις στημένες φάσεις. Μπορεί να κάνει ασίστ για το γκολ. Είναι περισσότερο 8άρι, παρά 6άρι. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ο αρχηγός της Ραπίντ με δυνατή προσωπικότητα».

Για το αν ο Σβαμπ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ:

«Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ πριν 8 χρόνια στους αγώνες με τη Ραπίντ. Δεν ξέρω πως είναι τώρα ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλή περίπτωση ο Σβαμπ και ας μην ξεχνάμε είναι ένας αριστεροπόδαρος μέσος».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.