Αραμπούλι: «Το δούλεψα στην προπόνηση το πέναλτι» - Τι λέει για Νινούα και Σκουλά

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Ο επιθετικός της Λαμίας, Μπατσάνα Αραμπούλι, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τα γκολ που σημείωσε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη, την περίεργη φάση με την εκτέλεση πέναλτι, αλλά και το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ που σημείωσε και αν ήταν το πιο όμορφο που έχει πετύχει:

«Ήταν το πιο όμορφο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Όταν είδα την πάσα του Καραμάνου, είχα τον Σάσα μπροστά μου, δεν ήξερα αν μπορούσε να διώκει την μπάλα. Άρχισα να κινούμαι, ώστε αν περάσει η μπάλα να κάνω το ψαλιδάκι βρήκα τέλεια την μπάλα και σκόραρα. Δεν μπορείς να σχεδιάσεις ένα τέτοιο γκολ. Δεν μπορείς να το… παραγγείλεις».

Για το πέναλτι στο στυλ του Μπρούνο Φερνάντεζ:

«Δούλευα πάνω σ’ αυτό τον τρόπο εκτέλεσης στην προπόνηση. Τις προηγούμενες ημέρες χτυπούσα 5-6 πέναλτι μ’ αυτό τον τρόπο. Τώρα το έκανα ολοένα και καλύτερο. Έβλεπα τον τρόπο που χτυπούσε τα πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντεζ και το έκανα και στον Πανιώνιο αυτό. Δεν είχα τότε την ευκαιρία. Την είχα τώρα και το έκανα».

Για το ότι «πλήγωσε» τον Μάντζιο που τον έφερε στην Ελλάδα και αν είπαν κάτι μετά το ματς:

«Ναι ήταν προπονητής όταν ήρθα στον Πανιώνιο. Μου έδωσε την ευκαιρία. Ήταν στενοχωρημένος για την ήττα, ήθελε τους βαθμούς. Μου έδωσε συγχαρητήρια για το καλό μου παιχνίδι. Μπορεί να κερδίσαμε τον Άρη, αλλά τα καταφέρνει περίφημα, κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι η καλύτερη χρονιά του. Ο Άκης Μάντζιος το αξίζει, είναι εξαιρετικός προπονητής».

Για το τι του ήρθε στο μυαλό όταν είδε την κίτρινη κάρτα:

«Ένιωσα μια έκπληξη. Ότι έγινε παρεξήγηση. Όταν είδα την κάρτα νόμιζα ήταν για συμπαίκτη μου, ότι μπήκε στην περιοχή και περίμενα να δώσει επανάληψη ο διαιτητής. Όταν είδα ότι έδωσε ελεύθερο για τον Άρη ένιωσα έκπληξη. Ήταν παράξενη η όλη ιστορία γιατί δεν κατάλαβα τι έδωσε στην αρχή. Δεν αποκαλύπτω τι θα κάνω στην επόμενη εκτέλεση πέναλτι».

Για τη βελτίωση της Λαμίας και τι άλλαξε ο Γρηγορίου:

«Έχει αλλάξει πολύ η ομάδα με τον νέο προπονητή. Φαίνεται στο πνεύμα που μας έδωσε στην προπόνηση και τα αποδυτήρια. Είμαστε πιο δεμένοι. Φάνηκε από το πως παλέψαμε το παιχνίδι και κάθε φάση του. Είχαμε αλληλοκάλυψη. Δεν το είχαμε στα προηγούμενα ματς. Έχει πλάνο ο προπονητής και εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις από την Ελλάδα πριν καταλήξει στη Λαμία:

«Δεν είχα άλλη ουσιαστική πρόταση πέραν της Λαμίας. Ήρθε το πρωί η πρόταση και την επόμενη μέρα υπέγραψα. Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της σεζόν».

Για τον συμπατριώτη του, Νίκι Νινούα:

«Είχαμε δουλέψει στη Δυναμό Τιφλίδας. Ήταν νεαρός τότε. Έχει ταλέντο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει χρόνο. Μπορεί να παίξει καλύτερα και να αναδειχθεί αν πάρει παιχνίδια και τον χρόνο που χρειάζεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.