Αποβολή με... ρεκόρ για τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν ο μεγάλος...αρνητικός πρωταγωνιστής για την Μίλαν στο χθεσινό ντέρμπι με την Ίντερ, καθώς με την αποβολή του άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1.

«Ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» με τα όλα του χθες στο Τζιουσέπε Μεάτσα, καθώς Ίντερ και Μίλαν «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους για την προημητελική φάση, εκεί όπου η Ίντερ με σπουδαία ανατροπή επικράτησε της Μίλαν με 2-1 χάρη στον «κεραυνό» του... φευγάτου Έριξεν. Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Μίλαν ήταν ο ηγέτης της, ο Ζλάταν, καθώς αρχικά δέχΑθηκε κάρτα σε διαπληκτισμό με τον πρώην συμπαίκτη του στην Γιουνάιτετν, Ρομελού Λουκάκου, ενώ στην συνέχεια δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα στον Κολάροβ, αφήνοντας την ομάδα του με 10.

«Ο Ζλάταν ζήτησε συγνώμη σαν μεγάλος πρωταθλητής όπως είναι», είπε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι. Ο Ιμπραϊμοβιτς που άνοιξε χθες το σκορ στο Μλάνο είναι ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού Κυπέλλου (σε ηλικία 39 ετών 3 μηνών και 23 ημερών), μετά τον Φραντσέσκο Τότι (Ρόμα 2017, 40 χρόνια, 4 μήνες και 5 ημέρες) και τον Πασκουάλε Παρόντι (Αλεσάντρια 57-58, 49 ετών, 2 μήνες και 25 ημέρες). Επίσης με αυτό το γκολ, είναι ο μόνος παίκτης της Μίλαν που σκόραρε σε όλες τις διοργανώσεις που έπαιξε με τη Μίλαν αυτή τη σεζόν: Europa League, Serie A και Coppa Italia.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.