Αποθεώθηκε ο Αραούχο από τον κόσμο του Άρη

Κωστής Παναγιώτου14 Μαΐου 2022

Ο Σέρχιο Αραούχο μπορεί να είναι το φωτεινό παράδειγμα για τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Ο επιθετικός της ΑΕΚ πριν τη σέντρα με τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, βραβεύτηκε από το σωματείο "Εις το όνομα του Άλκη", ενώ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των "κίτρινων".

Ο Αργεντινός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, αφιερώνοντάς το στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανο, οποίος είχε δολοφονηθεί λίγες μέρες νωρίτερα.

Το βραβείο που παρέλαβε ο Αραούχο είχε ένα ξεχωριστό μήνυμα: «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Ο Αραούχο μετά την απονομή της πλακέτας πήρε το μικρόφωνο, δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να επαναλάβω ότι η αντιπαλότητα πρέπει να είναι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πάνω απ' όλα να είμαστε άνθρωποι. Στο σημερινό παιχνίδι, η εξέδρα είναι πάρα πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Αν σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό».

Το πρωί ο φορ της Ένωσης είχε επισκεφτεί το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, αφήνοντας μια φανέλα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.