Αποθέωση για Μάλεν από ολλανδικά Μέσα

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2020

Ο Ντόνιελ Μάλεν «σφράγισε» την εξαιρετική του χθεσινή εμφάνιση με το νικητήριο γκολ του, στην ήττα του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Ολλανδία, κυριαρχεί στον Τύπο της χώρας για την εμφάνιση που πραγματοποίησε. «Μερικές φορές λίγη κριτική μπορεί να κάνει πολλά. Την περασμένη Κυριακή με την Τβέντε αλλά και στο παιχνίδι με τη Βίλεμ, Ζάχαβι, Μάλεν και Μαντουέκε δέχθηκαν σκληρή κριτική. Ειδικά ο Μάλεν, έδειξε να περνάει ένα ξεχωριστό κατώφλι, μετά το ημίχρονο χθες. Έδειξε ξανά την ικανότητα του στη ντρίμπλα, που είχε πριν τον τραυματισμό του και ήταν υποστηρικτικός για τη ομάδα του» αναφέρει η «Algemeen Dagblad».

«Ο Ντόνιελ Μάλεν είναι στο δρόμο της επιστροφής του στο κορυφαίο επίπεδο. Ήταν ο πιο εντυπωσιακός παίκτης στο γήπεδο, με εκλάμψεις και επίσης, σκόραρε το γκολ της νίκης για την PSV» τονίζει η «De Telegraaf».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης θεωρείται αυτή τη στιγμή ως η μεγαλύτερη χρηματιστική αξία που διαθέτει ο σύλλογος σε ποδοσφαιριστή. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.